Over Miranda Steenvoorden

Ik ben Miranda Steenvoorden en ik help jou je geluk te vinden, om koers te bepalen, je grenzen op te zoeken en deze te verleggen. Rek je comfortzone op, zet je plannen om in acties en je zult zien, er gaat een wereld voor je open.

Ik ben eigenaar van Dvelop Advies. Naast mijn eigen bedrijf ben ik als ontwikkeladviseur werkzaam voor Gemeente De Ronde Venen. In deze functie houd ik me vooral bezig met de organisatieontwikkeling, talentontwikkeling en ben ik als opleidingskundige verantwoordelijk voor het (strategisch) opleiden van de directie, het management, de teamleiders én alle medewerkers binnen de gemeente.

Miranda_1016856_959797177364490_2203342819957500761_nDe afgelopen jaren heeft mijn ontwikkeling niet stilgestaan. Na een moeilijke kindertijd en jeugd bleef ik hangen in bepaalde patronen. Ook ik was het zat! Geheel op eigen kracht ben ik de competitie met mezelf aan gegaan en heb ik mijn eigen belemmeringen overwonnen. De 5 stappen die ik beschrijf hebben mij geholpen op weg naar mijn geluk! Nu sta ik vol in mijn kracht en ben ik zover dat ik andere mensen kan helpen met hun worstelingen.

Dvelop helpt je om eruit te halen wat erin zit, helpt je om jouw talenten te ontdekken én deze te benutten waardoor je in je kracht komt.

Worstel jij ook met jezelf of een situatie? Download dan mijn gratis e-book en vind in 5 stappen jouw geluk! Ik ondersteun jou bij de zoektocht naar een betere versie van jezelf!

Óók adviseer ik bedrijven over talentontwikkeling, organisatieontwikkeling, het opleiding- en ontwikkelbeleid (O&O beleid) én ontwerp/ geef ik workshops op maat. Met welke antwoorden over persoonlijke ontwikkeling, talentontwikkeling of organisatieontwikkeling kan ik jouw bedrijf helpen? Neem vooral contact met mij op om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn! (klik ook vooral in het menu op ‘Talentontwikkeling’)

Naast bovenstaande werkzaamheden begeleid ik innovatie sessies.
Tijdens zo’n sessie werken we aan een probleem en komen we tot gezamenlijke oplossingen die daadwerkelijk gedragen worden door de groep.
Door de technieken die ik gebruik ben je in staat bij uitdagingen of moeilijke opdrachten anders te denken en te handelen en daarmee standaard patronen te doorbreken. Een aanpak waarbij de organisatie een boost krijgt én vanaf dat moment gericht kan werken aan een oplossing! Succes gegarandeerd! Wie wil dat nou niet?

“Wanneer iedereen in de wereld zich kwetsbaar op zou durven stellen, dan is fouten maken en leren van elkaar ook niet meer eng. Er ontstaat juist meer verbinding. Hoe mooi is dat! Hoe mooi zou het zijn als je mag voelen wat je voelt en dat je mag zijn wie je bent? Er daadwerkelijk zijn en gezien worden, in al je perfecties en imperfecties. Dat je geen contact maar verbinding maakt met mensen. Volledig en oprecht zoals jij bent en niet om de status die je hebt. Geen maskers, geen acteergedrag en niet doodop, op de automatische piloot, aan het eind van de dag naar huis. Nee, met volle energie uitkijken naar de volgende dag. Blij zijn dat je er bent en er mag zijn. Er is hierin nog een héle wereld te winnen.” (uit het boek ‘Het kantelingsalfabet’ waar ik het hoofdstuk “Kwetsbaarheid” voor heb geschreven)