Een goed begin is veel werk!

Allereerst voor iedereen die dit leest de allerbeste wensen die jij je maar kunt wensen voor 2017. 

Veel mensen wensen elkaar het begin van een nieuw jaar een gelukkig jaar,… maar wat wens je elkaar dan? Gelukkig zijn is naast gezondheid en liefde ontzettend belangrijk maar betekent voor iedereen weer iets anders.

Wat interessant is om een gesprek met iemand aan te gaan over wat geluk voor diegene betekent. Misschien kun jij wel een bijdrage leveren aan het geluk van een familielid, een buur of een collega?

Maar dat is niet wat wij doen. Wij wensen iemand met 3 zoenen, en soms een schouderklopje, een gelukkig nieuwjaar en gaan dan snel door naar de volgende.

Het goede nieuws is; Jij kunt je eigen geluk creëren!

Nieuw jaar, nieuwe kansen
Het is niet moeilijk, maar mijn tip is wel om het snel te doen want een goed begin is veel werk! Je moet ervoor gaan zitten en jezelf ertoe zetten, andere dingen aan de kant schuiven en je niet laten afleiden,.. en er moet nog zo veel! Wat is het dat jij wilt in 2017?
Een nieuw jaar, met nieuwe kansen,.. er ligt een wereld voor je open. Pak je kansen! Uiteindelijk pluk jij de vruchten.

Mijn worsteling
Wie mijn e-book heeft gelezen, weet dat ik een enorme worsteling heb moeten doorstaan om uiteindelijk een betere versie van mijzelf te worden. Ik keek altijd naar de buren waar het gras 10x groener leek en vroeg mij af waarom mij altijd alles overkwam. Inmiddels ben ik een paar jaar verder en vallen de puzzelstukjes in elkaar. Maar ontwikkelen en veranderen is een continue proces dat niet stopt, en gelukkig maar!
Geluk is nu voor mij vooral het accepteren wat er is en de vrijheid hebben om te doen wat ik leuk vind én waar ik goed in ben. En waar ik nog het meest gelukkig van word, is dat ik dit met anderen kan en mag delen. 

Wat is de betekenis van geluk voor jou?
Wat betekent geluk voor jou?
Laat hieronder een reactie achter en ik zal je, per mail, iets toesturen dat ik in een vroeg stadium gebruik in mijn coach-sessies en dat helpt om jouw eigen geluk te creëren.

Veel geluk!
Miranda

ps. Heb jij mijn e-book al gedownload? Hierin help ik je in 5 stappen op weg naar GELUK!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *